влевовправо

Ікра Кижуча - 500 г
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
650 ₴/банка
Показати оптові ціни+380 (97) 905-37-33
Kyivstar
- +380 (50) 944-34-84Vodafone
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Склад: ікра кижуча, сіль, рослинна олія
Тара: скляна банка
Колір: коричнево-богровий
Розмір ікринок: 4 мм в діаметрі
Консистенція – суха. Не більше 5-7% рідини.
Термін зберігання: 4 міс. в закритому стані, 2 тижні в відкритому

Брускетта з кижучою ікрою та вершковим сиром
Інгредієнти:
- Багет – 1 шт.
- Кижуча ікра – 100 г
- Вершковий сир – 150 г
- Лимон – ½ шт.
- Оливкова олія – 1 ст. л.
- Свіжий кріп – для прикраси
- Часник – 1 зубчик (за бажанням)
Приготування:
- Розігрійте духовку до 180 °C.
- Наріжте багет тонкими скибочками, змастіть оливковою олією і злегка підрум'яньте в духовці (5-7 хвилин).
- За бажанням натріть підсмажені шматочки хліба часником для пікантного аромату.
- Намажте кожну скибочку вершковим сиром.
- Викладіть зверху кижучу ікру.
- Прикрасьте листочками свіжого кропу і збризкайте лимонним соком.
Подання:
Подавайте брускетту з ікрою кижуча відразу після приготування, щоб хліб залишався хрустким. Відмінно поєднується з білим вином або ігристим напоєм.
Цей рецепт не тільки смачний, але й чудово оптимізований під пошукові запити. Готовий запропонувати ще два рецепти для інших видів ікри. Яку ікру увімкнути?
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Види ікри | Штучна ікра |
Ґатунок | Вищий |
Класифікація | Зерниста |
Види червоної ікри | Ікра горбуші |
Фасовка | Баночна |
Упаковка | Скляна банка |
Термін придатності | 4 міс |
Склад | Икра горбуши, соль, растительное масло |
- Ціна: 650 ₴/банка