Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Склад: Ікра Палтуса, сіль, олія
Тара: скляна банка
Колір: свiтло-жовта
Розмір ікринок: 3-3,5 мм у діаметрі
Консистенція: суха. Не більше ніж 5-7% рідини.
Термін зберігання: 4 міс. в закритому стані, 2 тижні в відкритому

Картинки и текст
Інгредієнти:
- Житній хліб – 1 шт.
- Ікра палтуса (чорна чи біла) – 100 г
- Вершкове масло – 100 г
- Лимон – ½ шт.
- Свіжий кріп – для прикраси
- Оливки – 5-6 шт.
Приготування:
- Наріжте житній хліб невеликими квадратами чи кружальцями.
- Легким шаром намажте вершкове масло|мастило| на кожен шматочок хліба.
- Викладіть зверху ікру палтуса.
- Прикрасьте канапе тонкою часточкою лимона, кропом та оливковою половинкою.
- Подавайте відразу після приготування, щоб хліб залишався свіжим.
Подання:
Така закуска ідеально підходить для сніданку: насичений смак ікри палтуса та вершкового масла у поєднанні з ароматним еспресо подарує бадьорий початок дня. Легкість та вишуканість страви роблять її ідеальним варіантом для ранкової трапези, особливо у вихідний день.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Без бренду |
| Країна виробник | Україна |
| Види ікри | Штучна ікра |
| Ґатунок | Вищий |
| Класифікація | Зерниста |
| Фасовка | Баночна |
| Упаковка | Скляна банка |
| Термін придатності | 4 міс |
| Склад | Ікра Палтуса, сіль, олія |
- Ціна: 670 ₴






