Помел смаженої кави
Ступінь помелу - вкрай важлива характеристика, до підбору якої слід ставитися дуже уважно.
Саме від ступеня помелу залежить смак випитого Вашими клієнтами кави.
Існує велика кількість різновидів помелу:
- Грубий. Частинки меленої кави досягають в розмірах близько 1 мм. Така Стпень помелу підходить для заварювання (приготування) кави в френч-пресі через те, що частинки меленої кави такого розміру легко затримуються в подібних пристроях.
- Середній. Універсальний помол, який підійде для приготування кави в кавомашині будинку або в офісах. Кава з таким ступенем помелу дає відмінний смак. Також помел такого типу відмінно підійде для комбінованих кавоварок.
- Дрібний (тонкий). Підходить для заварювання кавового напою в джезві (турці). Також тонкий помел робиться спеціально для професійних кавоварок, в яких кава готується шляхом пропуску гарячої пари через подрібнені зерна.
Ми надаємо послуги помелу зернової кави будь-якого різновиду на своїх виробничих потужностях. Помел кави здійснюється на промисловому обладнанні фірми Toper
- Ціна: від 10 ₴/кг